Informatie en aanmelden

Repetities
I.v.m. de regels rond Corona repeteren we op dinsdagmiddag van 16.00-18.00 uur in gebouw Domusica, Radewijnstraat 10, Zwolle.

Op proef luisteren, meezingen, aanmelden
Zou je willen uitproberen of het zelf zingen van deze mooie muziek iets voor je is en of de sfeer in het Barokkoor je aanspreekt, kom dan een keer luisteren of meezingen.
De enige vereisten zijn in feite: een goede stem, enig muzikaal gevoel (noten treffen, ritme). Noten kunnen lezen is handig maar geen strikte voorwaarde (dat komt vanzelf wel). Het gaat vooral om plezier in het (samen) zingen van muziek uit de Renaissance en Barok.
Je kunt je komst aankondigen bij Gerard van Huis, tel. 038-4660085, of per e-mail naar barokkoor@gmail.com.

Huiswerk
Verwacht wordt dat de koorleden hun muziek thuis zelf instuderen. Dit is relatief eenvoudig, omdat al onze muziek in diverse digitale formaten en opnamen door ons wordt aangeleverd. Met behulp van gratis programma's kan deze muziek dan worden beluisterd of op een (Windows) PC of laptop worden afgespeeld, waarbij je partijen kunt aan- of uitzetten, het tempo kunt aanpassen, enz. De afgespeelde noten worden in een oplichtende vorm op het beeldscherm getoond.

Contributie
De contributie bedraagt momenteel € 240 per jaar, te voldoen in 2 of 12 termijnen.

Privacy
Het Barokkoor voldoet aan de eisen van de Europese wetgeving (AVG). Het privacyreglement is op aanvraag verkrijgbaar.