Muziekbibliotheek

Via een link kunt u enkele honderden muziekstukken opzoeken die zijn vastgelegd met het programma Noteworthy Composer, waaronder vier opera's van Henry Purcell, de "Birthday ode for queen Anne" van Händel, het "Requiem" van de Victoria, het "Requiem" van Fauré, het "Stabat Mater" van Pergolesi en de "Carmina Burana" van Carl Orff. Van een groot deel van deze stukken is ook een PDF-file aanwezig.

Via deze link wordt een verbinding gelegd met de externe opslag Dropbox, waarin deze muziek in diverse mappen is opgeslagen.

U kunt deze bestanden voor eigen gebruik downloaden en gebruiken. Doorgeven tegen een geldelijke vergoeding is verboden.

De getoonde muziek is allemaal door mij zelf bewerkt. De meeste stukken zijn gedownload van het internet van sites als ChoralWiki (CPDL), NWC Scriptorium, Marco Voli's Music, Brians Music, Musica polifonica, Cipoo, Chorix Partitèque, Silvis Woodshed, Midi Choral Music, Midi files Dardel en Erik Kluver Midi-bestanden. U kunt daar natuurlijk nog veel meer vinden.

ALLEEN VOOR LEDEN:

Als u op deze link klikt, kunt u de opnamen van de laatste repetities beluisteren.