Repertoire

Muziekprogramma

Voor het afspelen van de muziekfiles (op uw eigen computer) hebt u een viewer nodig. Deze is gratis te downloaden van www.noteworthysoftware.com. Na aanklikken van deze link staat er midden op het scherm: "Free Viewer"; klik hier op (en niet op de probeerversie!). Klik nogmaals op: "NoteWorthy Composer Viewer". Open de setup die linksonder op uw scherm verschijnt; klik op "uitvoeren"; klik in de wizard op "next", accepteer de agreement; 3x "next"; vink "Startmenu" en/of "Desktop icon" aan, vink aan als u Firefox of Mozilla gebruikt - voor Chrome en Explorer hoeft dit niet - klik op "Install" enz. Onder de knop 'Play' staat o.a. de mogelijkheid de muziek langzamer af te spelen. Met de knop helemaal rechtsonder kunt u bepaalde stemmen uit- of inschakelen. Uiteraard kunt u ook het volledige programma online aanschaffen ($ 49, hiervoor is een creditcard nodig). Dan zijn bijvoorbeeld zelf instrumenten te kiezen en kunt u eigen muziek opnemen en bewerken (zoals transponeren).

Het programma werkt helaas niet op Apple en tablet. Via de link naar de muziekbibliotheek (volgende pagina) kunt u wel Midifiles, op soortgelijke wijze als Noteworthy, afspelen op Android tablets en telefoons m.b.v. de app MidiSheetMusic (zet dan bij de instellingen van deze app de functie "Combine Two Staffs" uit).

Downloaden

We gebruiken uitsluitend muziek waar geen copyright op rust. Enkele stukken zijn speciaal voor ons koor bewerkt. Soms is bij de coupletten de tekst passend gemaakt bij de melodie.

U kunt de stukken van ons repertoire downloaden, echter uitsluitend voor eigen gebruik. Muziekbestanden en PDF's zijn opgeslagen in Dropbox:

Voor het downloaden van muziekbestanden, klik op NWC

Voor het downloaden van bladmuziek klik op PDF

Repertoire

Hieronder vindt u een lijst van ons repertoire. Wanneer een filmpje op "You Tube" beschikbaar is, staat er <klik>. In de laatste kolom kunnen opnamen worden aangeklikt die tijdens repetities (MP3) en uitvoeringen (MP3) van ons koor gemaakt zijn.