Vrienden van het Barokkoor

Een goede dirigent en het organiseren van een concert kost veel geld. Een klein koor als het onze kan geen subsidie krijgen. Daarom is enige ondersteuning door vrienden zeer welkom.

Vindt u de muziek die wij maken mooi, dan kunt u ons helpen door vriend van het Barokkoor te worden. U wordt dan op de hoogte gehouden van onze activiteiten en u hebt gratis toegang tot onze optredens.

U kunt zich als vriend aanmelden per mail op barokkoor@gmail.com. Uw gift van minimaal 25 euro per jaar ontvangen wij graag op bankrekeningnummer NL77INGB0002147087 t.n.v. Hr. G.A. van Huis te Zwolle onder vermelding van "Barokkoor".

Links:

Er zijn natuurlijk ook collega-koren en andere organisaties waarmee we samen werken. Klik op de naam om daar heen te gaan:

Foto's: klik op de foto voor een volledig beeld